Sari la conținut

TRAINING

Primul ajutor psihologic și intervenția în criză

Societatea Română de EMDR, cu sprijinul EMDR Europe, vă invită să luați parte la trainingul ”Primul ajutor psihologic și intervenția psihologica în criza” ce va avea loc în data de 21 martie, intre orele 17-21. Cursul va fi susținut în limba cehă, cu traducere simultană în limba romană și va fi înregistrat. Înscrierea la acest curs presupune acordul dumneavoastră pentru înregistrarea video audio.

Cursul este menit să sprijine efortul colectiv pe care il facem pentru a susține oamenii din Ucraina care fug din calea războiului. El se adresează in primul rând personalului din prima linie care lucrează deja sau va lucra in viitorul apropiat cu refugiați – copii (peste 7 ani), adolescenți si adulți.

Informațiile prezentate si instrumentele puse la dispoziție in cadrul trainingului sunt menite sa ajute la diminuarea simptomatologiei posttraumatice acute, la stabilizare si creșterea capacitații de autoreglare emoționala.

Cursul va include o etapa ulterioara de urmărire in care vor fi colectate date strict cantitative (numărul de sesiuni de lucru realizate cu instrumentele prezentate), acordul dumneavoastră in acest sens fiind o condiție obligatorie pentru participare.

Prin completarea acestui formular, va dați acordul in legătura cu prelucrarea datelor personale. Menționam ca vom utiliza datele dvs. doar pentru a va transmite informații si materiale utile.

Informații despre înscriere: LINK – ÎNSCRIERE – Google docs

Va mulțumim și vă așteptăm cu drag,
Echipa EMDR Romania

Costuri de participarere 

GRATUIT

Vă așteptăm cu drag!
Echipa EMDR

 

CÂND?

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute

PÂNĂ LA EVENIMENT

BANK ACCOUNT