Sari la conținut

Acreditare

De ce să devii un Terapeut EMDR Europe?

Acreditarea este un semn al competenței și încrederii dvs. în calitate de terapeut EMDR. În calitate de terapeut acreditat, oamenii care caută ajutor se pot simți încrezători știind că ați atins un anumit nivel de experiență și expertiză.

Terapeuții EMDR pot fi acreditați pe 3 niveluri – practician, consultant și formator.

PRACTICIAN

Practicienii acreditați sunt recunoscuți că și-au demonstrat competența în practica EMDR sub supravegherea unui consultant EMDR. Clinicienii EMDR trebuie să-și demonstreze competența în fiecare dintre cele opt faze ale terapiei EMDR. Vă rugăm să rețineți, competența poate fi evaluată și determinată numai de un trainer/consultant EMDR Europa.

CONSULTANT

Consultantul EMDR este un specialist care are un rol esențial în cadrul procesului de formare al terapeuților EMDR. Consultanții acreditați sunt practicieni acreditați care au beneficiat de formare și supervizare suplimentară, cu  o vastă experiență în practica EMDR. Ei sunt calificați să supervizeze terapeuții EMDR care lucrează pentru a deveni practicieni și consultanți acreditați. Aceștia trebuie să demonstreze că prezintă abilități de supervizare, consultare și predare, precum și experiență și expertiză clinică.

Pentru eliberarea diplomei de consultant EMDR este necesară plata taxei de 100 lei. 

FORMATOR

*